Helvis_green (Logo) (2)

Energiahankkeella parannat kiinteistösi energiatehokkuutta

Energiahanke

Tänä talvena kiinteistöissä tuskaillaan kasvavien sähkölaskujen kanssa. Kukaan ei halua normaalitilanteessakaan maksaa turhasta, mutta sään kylmetessä ja energiakriisin kolkutellessa ovella, ovat kiinteistön lämmityksessä ja huollossa säästetyt eurot arvokkaita. Nyt kannattaa ottaa tilanne haltuun, sillä nopea ja helposti hallittava ratkaisu energiansäästöön on tarjolla. Energiatehokas kiinteistö on saavutettavissa HELVIS Green energiahankkeella.

Kiinteistöjen tavanomaisesta talotekniikasta löytyy runsaasti energiansäästöpotentiaalia. Taloteknisten järjestelmien modernisointi maksaakin itsensä hyvin nopeasti takaisin energiansäästönä. Energiansäästöä syntyy myös, kun talotekniset järjestelmät, kuten ilmanvaihto ja lämmitys, säädetään toimimaan optimaalisilla asetuksilla.

Etävalvonnalla vikatilanteet hoidetaan nopeasti ja kustannustehokkaasti

Kohteemme ovat mahdollista saada ympärivuorokautiseen etävalvontaan, joka seuraa kiinteistön talotekniikkaa eli lämmitys- jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmää. Järjestelmä ilmoittaa mahdollisista vikatilanteista, jotka voidaan hoitaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Etävalvonnan avulla vältytään myös turhilta huoltokäynneiltä.

Rakennusautomaation etäkäyttö yhdistettynä kiinteistöteknisten hälytysten vastaanottoon mahdollistaa merkittävät säästöt kiinteistön ylläpidossa ja huollossa. 

Kiinteistöautomaation säädöt optimaaleiksi ja energiatehokas kiinteistö on todellisuutta

HELVIS Greenin avulla kiinteistöön saadaan luotua juuri optimaaliset olosuhteet. Kiinteistön automatiikan optimoinnin avulla lämmön tuotantoa ja jakelua pystytään ohjaamaan kiinteistön tarpeiden mukaisesti, jolloin energiaa ei tuoteta tai käytetä turhaan. Samalla saadaan merkittäviä säästöjä asiakkaan kustannuksiin.

Helviksellä annamme lupauksen, että saat energiatehokkuuteen laitetut investoinnit säästöinä ja tuottoina takaisin. Löydämme optimaaliset tavat säästää energiaa ja ottaa energiatehokkaista ratkaisuista kaikki hyöty irti.

Toteutamme ja koordinoimme yrityksesi energiahankkeen kokonaisvaltaisesti alusta loppuun avaimet käteen -palveluna.

Kumppanina varmistamme rakennusautomaation energiatehokkaan toiminnan asiakkaamme kiinteistön ja liiketoiminnan tukena. 

Polkaise kiinteistösi energiahanke käyntiin ottamalla yhteyttä!

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp